onsdag 13/1

hallå hallå :)

idag vare skola precis som vanligt hade längdskidor på indrotten ;) efter skolan gick jag hem till älsklingen, sedan nu ikv har jag varit uppe på valla och hälsat på hos elinB :) vi var med Lise & elinF, såg lite film osv. jag tittade även på "det okända" dom sände hem ifrån ;o tufft.  körningsgården hemma spökar ;s huga :D haha. nu är jag tillbaka i lägenheten igen ska bara blogga sen blir det att lägga sig och mysa lite med gubben :) jag slänger in lite bilden från skidturen på gympan idag ;)  pussss påer.









tisdag 12/1

hejsan ;)

vanlig dag idag, började morgon med en ny kurs, filmkunskap hette den. Vi satt bara och tittade på film sedan gjorde vi inge mer ;o :P hahah soft. Efter det vare matte B, och det var lika jäkla svårt som vanligt ;s blää. men men. till lunch vare pasta och skinksås, riktigt gott :) träffade även min söta elinB efter maten, det var läängesedan så det var roligt.  historia 1,5 timme sedan slutade jag. gick hem gjorde inte så mkt, vila ett tag sedan kom joel hem oxå :) vid lite innan 6tiden kom mamma förbi en sväng och kikade på fiskarna och hämtade lite matlådor ;p sedan käkade jag och gubben :) nu ska vi fortsätta kika på tv,"jag ska bli stjärna". vi höörs! pusss&kram

joel eric alexander norman, <3


måndag 11/1

tjingeling :)

dagen började med en planerad sovmorgon, som råkade övergå till extra lång sovmorgon, dvs jag försov mig! haha sjukt dåligt gjort av mig ;o :P men men inte så mycket att göra åt saken. jag stannade hemma resten av dagen oxå, kändes onödigt att gå och jag kände att jag behövde en riktigt slappar dag hemma i lägenheten och bara fixa och dona.  vid halv 4 iaf hämnade jag älsklingen uppe på parkskolan för att vi då skulle på "elkedjan" och köpa lampor till badrummet. gick fint det, och sedan bar det iväg ner på Djur Magasinet för att köpa fiskar ;) blev 2 st iaf en svart och en vit, jätte fina :) inga namn på dom ännu men det kommer så småning om :D sen när vi varit hemma o lämnat dom åkte vi ner på OKQ8 för att tvätta min bil, efter en sväng till själevad och lite hit o dit så blev den tvättad och det blev jätte bra! ;P efter det blev det att åka till anna och olov för att käka osv, verkligen super god mat :) sedan satt vi bara och pratade och myste med lilla emmy =) vid9 tiden åkte Joel och Olov på innebandyträning så då undertiden satt jag, anna och lillan och kikade på tv o tog det lugnt. tack för sällskap och en trevlig kväll :)
nu blire sova:) godnattt och sov så gott sötnosar!


söndag 10/1

tjiini :)

söndag idag = slut på helg ;/  uschh. men men inte så mkt att göra åt det men bara en vecka i skolan nu sen är det praktik i 5 veckor som gäller :) det blir najs! idag har älskligen och jag inte gjort så mycket, sov ut även idag (a) sedan gick vi ut och gick en sväng i det fina vädret. grymt skönt ute idag. vi gick in till sundells där elin & frida var hemma åså var även sunkan där :) jag o joel fick varsitt armband av lillfrida ;P snällt av hon.  vid 5tiden åkte jag till ullånger på fotbollsmöte :) känns skönt att det snart drar igång igen! efter det åkte jag hem och packade åså sen åkte jag och joel upp till lägenheten, elr vi var och handlade en sväng först :) vi tittade på "i en annan del av köping" oxå, så goo dom är.  jag damtorkade lite i lägenheten oxå. ne nu ska jag gå och borsta tänderna sedan krypa ner brevid hjärtat :)  pusspusss godnatt

du gör mig så lycklig <3



Lördag 9/1

hejsan :)

blev inte att jag skrev ngt igår så här kommer det:
dagen började med skolaa, hade nationella tal i svenska, gick väl rätt bra det. Efter skolan gick jag hem till lägenheten där älsklingen väntade, vi packade och plockade lite för att senare åka hemöver till nordingrå :) men först svängde vi in i själevad till Anna(joels syster), Olov & lilla Emmy för att hälsa på och mysa lite med lillan :) vi var där i lite mer än en timma tror jag.  Direkt när vi kom hem till körning vare mat på bordet för mamma o pappa skulle iväg på revy i kramfors. efter dom åkt gick jag o Joel en sväng med sanni och senare åkte vi in på hallen för att titta på hockey. Höga Kusten mot AIK-härnösand, matchen slutade 4-3 till HKH, snyggt jobbat ;) kimpa fick även sätt dit en, grattis vännen. Efter hockeyn åkte vi hem igen, johan följde med mig o joel :) vi satt och såg tv osv, senare kom mamma & pappa hem så spelade vi sällskapsspel ;P minns inte vad det hette men det var snarlikt spelet "med andra ord" :D efter det lite mer tv sedan körde jag hem johan.

idag har varit en riktig slappardag, skön sovmorgon sedan frukost och lite plock nere, vid typ 1tiden kom sundells hit på fika, hela familjen ;) trevligt trevligt. senare nu på efter middagen gick jag och joel ut en sväng, blev lite bus i snön ;P riktigt skönt väder ute, -3 bara :) men snön var ju rätt kall för det ;o :P haha. nu äre snart dax för att se på hockey, modo mot rögle, kom igen nu modo! ikv blir det nog att älskligen o jag hittar på ngt med pojkarna eller så, vi märker väl :) nu ska jag kilaa, pussss!

joel, du är underbar <3

söta emmy :)



torsdag 7/1 -2010

hello, I´m back again :D



nyttt år och nu kommer bloggen uppdateras dagligen i fortsättningen, jag lovar! ;)
skolan började idag, så nu är man tillbaka i verkligheten igen, efter en konstigt endå mysig jul.
känner att ävensom det är nyttår som sagt så gör jag en sånhär frågegrej som alla andra :P
och den är här nedanför, den blir bara av någonkonstig anledning svart,
så markera så kan ni läsa ;o :D

 

Alla ska svara på nollnians frågor
för att få ett bra år 2010.


ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - Både bra och dåligt.
Bättre än förra året?  -  hm, tror det ;)
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Absouuuult.
Har du flyttat under år nollnio? - Nope.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - haha har jag nog.
Isåfall vilken? - vet inte ;p
Har du druckit alkohol? - jao.


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - bra :)
Har du varit kär? - Ja och jag är det fortfarande i min joel :)<3
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - haha nej.


SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - njae.
Har  någon i din släkt avlidit? - tror inte det.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej.
varit i slagsmål? - Nä.



PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - vem har inte det?
Isåfall vad? - ...
Har du skämt ut dig? - haha, har jag säkert ;P
har du ljugit för en vän? - vet inte.
Har du varit ute en hel natt? - ja nästan så,.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Jaa.
Har du sovit i samma säng med ngn av samma kön? - Jaa


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Nolaskolan
har någon varit elak mot dig i skolan? - nej ;P bara på skoj.
Hatar du ngn på din skola? - Ne
Har du gjort ngt framsteg? - hm, kanske :P
Haft alla rätt på ett prov? - Haha, neej.


VÄNSKAP.
Har du förlorat en vän? - förlorat o förlorat, tappat kanske?
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - mja, det tror jag.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej det tror jag inte.
Har du ljugit för en bästavän? - Nej.
Har du haft en relation med en vän? - Nä.
Har du många killkompisar? - Japp, dom bästa!<3


anna, jag & emma, fick träffa dom två idag :D





RSS 2.0